Biddagviering 2016 beschikbaar

De Biddagviering is klaar. Het thema is Bid en doe! Net als bij Vertel Het Maar staat de gelijkenis van het mosterdzaadje centraal. Jezus vergelijkt het Koninkrijk van God met een mosterdzaadje. Een piepklein zaadje waar metershoge planten uit kunnen groeien. We mogen bidden voor alle planten die gaan groeien en bidden voor een goede oogst. Voor ons dagelijks brood, maar ook voor ons geestelijke voedsel. Gods Koninkrijk groeit als wij Jezus volgen. Dat is niet ingewikkeld; gewoon stap voor stap volgen. Laten we bidden voor elkaar en ook klaarstaan voor elkaar. ‘Laat zo je licht maar schijnen, bij alles wat je doet. Zodat de mensen zeggen: God is goed!’

Om een indruk van de Biddagviering te krijgen, kun je hier de verkorte versie bekijken: Verkorte versie van de Biddagviering

De viering voor Biddag 2016 is hier te bestellen: Biddagviering bestellen

mosterdplanten