Titelsong kerstmusical De reis van je leven

Kerstmusical De reis van je leven

De liedjes van de kerstmusical De reis van je leven zijn klaar!
De titelsong, gezongen door Mariëlle van ’t Veld:

En de bijbehorende songtekst

Verhaal
In de kerstmusical De reis van je leven staat de herberg van Saar en Hannes centraal. Zij runnen hun herberg in Betlehem en er komen allerlei reizigers langs: een heraut van keizer Augustus, Jozef en Maria, een herder, het dienstmeisje Leja uit het paleis van koning Herodes en de wijzen. Er worden wonderlijke verhalen verteld door de reizigers. Saar gelooft er helemaal niks van. Zij is vooral druk met schoonmaken en het ontvangen van al die gasten. Die brengen tenminste geld in het laatje! Maar Hannes verwondert zich over alles wat hij hoort en hij wordt steeds nieuwsgieriger naar het Kind dat geboren is.

In de musical gaat het niet alleen om de reis die Jozef en Maria maakten. Iedereen is op reis. ‘Waar kom je vandaan, waar ga je naar toe?’ klinkt het lied. Ben je zomaar op reis of reis je met je hart? En reis je alleen of reist God met je mee?

De reis van je leven is een vrolijke kerstmusical vol humor die door zowel kinderen als volwassenen gespeeld kan worden. De musical is gebaseerd op het verhaal uit de Bijbel.

Bestellen
De reis van je leven is binnen enkele weken te bestellen. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de laatste zaken in orde te maken. Houd de site in de gaten voor meer informatie!